VERHUUR

 

GELUID

1 SPEAKER OF HELE GELUIDSINSTALLATIE ?

Voor een simpele of misschien wel uitgebreide geluidsinstallatie hebben wij, en leveren wij, alles in en vanuit eigen huis. Of het nu gaat om een enkele luidspreker of om de geluidsverzorging voor een complete beurs.

Voor 10 personen of of een compleet (voetbal-) stadion vol Publiek, AVV heeft de kennis en materialen in huis om u tot in de kleinste details te helpen met alles wat ervoor nodig is om op alle plekken goed verstaanbaar te zijn of dit nu tijdelijk of permanent is. Zo bent u er zeker van dat alle bezoeker de omroep goed verstaand, het verloren kind z'n ouders weer vindt en zelfs dat bij een onverhoopte calamiteit het terrein voor eenieder veilig blijft want koppeling aan een (bestaande) ontruiminstallatie is uiteraard mogelijk!!


BEDRIJFSFEEST OF FESTIVAL?

Ons bedrijf is ervoor uw complete podiumverzorging maar, heeft in samenwerking met geselecteerde partners ook alles in huis om u niet alleen de het entertainment en de artiestenplanning tijdens uw (buiten-) evenement uit handen te nemen, ook kunnen wij bijvoorbeeld de stroomvoorziening of de op- en afbouw van de tenten en stoelen/meubilair voor onze rekening nemen, Hierdoor heeft u meer tijd om zich te concentreren op wat echt belangrijk is, en datgene te doen waar u zelf goed in bent!


UITVAART ONDERSTEUNING

 

Steeds vaker komt het voor dat er wordt afgeweken van een "standaard" laatste eerbetoon. Met onze ruime ervaring en de perfecte samenwerking met vele uitvaartbedrijven kunnen wij de juiste en gepaste ondersteuning bieden. Tijdens het afscheid van uw dierbare doen we dit niet alleen met het verzorgen van goed geluid, maar ook met ondersteunende beelden in de vorm van foto en video of... indien gewenst met een (live!) registratie voor familie/vrienden in het buitenland. Dit alles uiteraard met gepaste discretie!


TECHNISCHE ONDERSTEUNING

 

Het hoeft natuurlijk niet altijd zo te zijn dat er apparatuur gehuurd moet worden; misschien heeft u wel een erg mooie locatie op het oog waar al een breed scala aan apparatuur aanwezig is? Geen probleem. Onze technische mensen zijn ook zonder apparatuur in te huren, voor een uurtje of een hele dag. Zelfs langere periodes zijn in overleg mogelijk! Zo heeft u de locatie die u wilt en het vertrouwen dat ook technisch alles goed komt...