Bose ShowMatch SMS118 Subwoofer

Bose Professional ShowMatch SMS118-subwoofers zijn voornamelijk ontworpen om te integreren met de DeltaQ-arrayluidsprekers en verlengen de lagefrequentie-respons tot 29 Hz. De breedte van de behuizing van de SMS118 en de geïntegreerde rigging maken een snelle integratie in arrays mogelijk met ShowMatch-modules voor het volledige bereik met behulp van optionele arrayframes en accessoires. De draagbare Baltische berkbehuizing kan ook worden gebruikt voor grondstapeltoepassingen en bevat een geïntegreerde montagestokadapter voor gebruik met andere midden / hoge luidsprekers.
 
KENMERKEN
De DeltaQ-technologie is het volgende-generatie arrayontwerp waarmee "Q" (directiviteit) kan variëren met elke module in de array voor een meer consistente dekking over een breed frequentiebereik, een lager array-gewicht en lagere kosten en een uitstekende vocale helderheid. Arrays kunnen grote verticale hoeken met minder vakken beslaan.
ShowMatch DeltaQ-metgezel 1x 18 "-subwoofer voor lagefrequentie-uitbreiding tot 29 Hz met gemengde midden / hoge en subwoofer ShowMatch-arrays
Bose LF18 neodymium 18-inch, hoge uitslag, 4,5-inch spreekspoel, transducer biedt maximale prestaties (dezelfde transducer als in Bose RMS218)
Geïntegreerde 4-punts "quick pin" rigging maakt reeksen van maximaal 18 subwoofers met 10: 1 veiligheidsfactor mogelijk
Op de voorgrill gemonteerde NL4-ingang, plus achterste NL4-ingangen, maken een eenvoudige installatie voor "omgedraaide box" -cardioïde arrays mogelijk
 
toepassingen
- Theaters
- Huizen van aanbidding
- Auditoria
- Podiumkunsten
- Arenas

 

 

 

Technical Summary

 

Frequency Range (-10 dB)

29 Hz - 300 Hz

Power Handling, Peak

3000 W per woofer

Sensitivity (SPL / 1 W @ 1 m)

92 dB

Calculated Maximum SPL @ 1 m, peak

Array Position (free field): 127 dB

Ground Stack (half space): 133 dB

Nominal Impedance

4 Ω 

€ 4.114,00

  • 65,8 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen