Bose DesignMax

Bose Professional presenteert de DesignMax-luidsprekers, verkrijgbaar in veel verschillende modellen, met een geweldig geluid en een aantrekkelijk ontwerp voor commerciële toepassingen. Met een keuze uit tien verschillende luidsprekers (voor wand- en plafondmontage en voor gebruik binnenshuis en buitenshuis) en twee subwoofers kunt u eenvoudig op maat gemaakte DesignMax-versterkingsoplossingen creëren.
De selectie varieert van het compacte 2-inch model tot de 8-inch krachtige luidspreker met compressiestuurprogramma. Alle modellen imponeren meteen met een indrukwekkend geluid, zelfs zonder luidspreker-EQ of DSP. Het gebruik van extra EQ-instellingen op geselecteerde Bose DSP en versterkers zorgt voor een nog betere geluidskwaliteit. Gebruik voor premium basprestaties op elk volume een Bose-versterker met SmartBass-technologie. Sommige DesignMax-modellen zijn uitgerust met een dispersie-uitlijnsysteem voor een brede en gelijkmatige horizontale spreiding.
Alle DesignMax-luidsprekers hebben slanke en compacte behuizingen met subtiele dekking, verwijderbare logo's en een aantrekkelijk ontwerp, harmonieus in elke omgeving. De Surface Mount DesignMax-luidsprekers hebben onzichtbare U-montagebeugels. Het unieke ontwerp maakt de luidsprekers vlak tegen de muur voor een meer verfijnde uitstraling. De DesignMax-luidsprekers zijn verkrijgbaar in zwart of wit en kunnen afzonderlijk worden geverfd.
Het gepatenteerde QuickHold-bevestigingsmechanisme op elke DesignMax-luidspreker vereenvoudigt de montage, vermindert de inspanning en bespaart kostbare tijd. De aan de muur bevestigde luidsprekers klikken in de QuickHold U-montagebeugels en kunnen eenvoudig de kanteling van de luidsprekers aanpassen. De daaropvolgende vergrendeling van de QuickHold-hendel zorgt voor een stabiele en stevige houvast. Voor modellen met plafondmontage wordt de luidspreker eenvoudig in de plafondopening geplaatst. De QuickHold-draagarmen maken de luidspreker optimaal afhankelijk van het plafond met of zonder Tile Bridge.
Alle modellen worden geleverd met Euroblock-connectoren. De plafondluidsprekers hebben een gesloten behuizing, bevestigingsmateriaal en aan de voorzijde toegankelijke audiokabels voor eenvoudige installatie en probleemoplossing.
Van planning en ontwerp tot montage en bediening - de Bose Professional DesignMax-luidsprekers imponeren met hun functie, uiterlijk en flexibiliteit en maken elke fase van een project succesvol. Uiteindelijk zijn er tevreden klanten die houden van wat ze zien en vooral wat ze horen.

€ 314,60

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen